Franks Corner on Facebook


Röda viner


Grenache, Carignan, Merlot, Syrah 189:-Glas 49:-
Ett underbart vin med stor aromatisk doft. Mjuk, fruktig smak med inslag av röda bär, örter och lakrits. Mycket god till kraftiga kötträtter, vilt eller smakrika ostar.
RIPASSO, ITALIEN Corvina, Veronese, Corvione, Rondinella269:-
Kryddig, nyanserad doft med inslag av katrinplimmon, körsbär och hallon. Kryddig, frisk smak med inslag av plommon, körsbär och mörk choklad. Serveras till rätter av lamm, nöt eller lagrade ostar.
AMARONE, ITALIEN Corvina, Veronese, Vorvinone, Rondinella349:-
Kryddig nyanserad doft av mörka körsbär, choklad, salvia och romrussin. Välbalanserad smak med toner av choklad, plommon och tranbär. Vinet är ekfatslagrat och passar till vilt, nöt och lagrade hårdostar.


Vita viner

CLAUDE VAL, FRANKRIKE Vermentino, Chenin Blanc, Chasan Mauzac, Grenache blanc189:-Glas 49:-
Frisk doft med inslag av honung och citrus. Torr, frisk, fruktig, medelfyllig smak med ton av citrus och gula äpplen och relativt lång eftersmak. Serveras till fisk och skaldjur, till rötter av ljust kött fågel samt som aperitif.
DE BORTOLI, AUSTRALIEN Gewurtstraminer/ Riesling229:-
Halvtorrt. Aromatisk, kryddig doft med inslag av rosenblad och fläder. Halvtorr, druvig smak med frisk syra och aromer av citroner, blodapelsin, rosor och fläder. Passar till kryddiga fisk o skaldjursrätter.


CLAUDE VAL ROSE, FRANKRIKE

Grenache, Syrah och Cinsault189:-Glas 49:-
Frisk, bärig doft med krispig fruktighet och toner av hallon, jordgubbar och örter. Smaken är frisk och fruktig med inslag av mörka körsbär, örter och hallon. Passar utmärkt till matiga sallader, till grillade kötträtter av fläsk och nöt samt som sällskapsvin och aperitif.


Copyright © 2012 Franks Corner. Alla rättigheter är reserverade. Göteborg - Sweden
Webbdesign - GBG24 Design webbyrå